Marijuană în sumă de circa 400.000 lei și trei reținuți de oamenii legii / VIDEO

Share

Ofițerii Direcției Antidrog a INI, Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea PCCOCS, au reținut doi bărbați în timp ce vindeau marijuana în Chișinău, iar al treilea – urmare a perchezițiilor de la domiciliul său din Anenii Noi, soldate cu circa 2,5 kg de marijuana ridicată.

Cei trei membri ai grupului infracțional au vârste cuprinse între 30-45 ani, iar unul din cei doi racolați de liderul din Anenii Noi era anunțat în căutare din aprilie 2022 pentru scheme de escrocherie. Astfel, liderul cu vârsta de 45 de ani i-a încredințat ultimului transportarea drogurilor în cantități angro către alți traficanți de droguri. La prețul final la care erau vândute, valoarea totală pe piața neagră a drogurilor ridicate la percheziții se estimează la 400.000 lei.

Suplimentar, la percheziții au fost ridicate obiecte accesorii vânzării drogurilor, 3000 de lei, care ar proveni din trafic de droguri, precum și cartele bancare și telefoane cu informație care urmează să fie supusă examinării.

Ulterior reținerilor, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a depus la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, demersuri de aplicare a arestului pentru 30 de zile în privința celor trei. Investigațiile vor continua, în vederea tragerii acestora la răspundere și deconspirării altor membri, timp în care persoanele se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share