MAEIE a recepționat o donație sub formă de echipamente IT din partea Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați

Share

MAEIE continuă să-și consolideze capacitățile administrative și tehnice pentru a-şi îmbunătăţi eficienţa. În acest sens, Ministerul de Externe a recepționat astăzi un lot de echipamente IT din partea Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați, reprezentat în țara noastră de către Francesca Bonelli.

Donația constă din calculatoare tip desktop, căști, telefoane, monitoare, imprimante, dar și alte dispozitive IT în valoare de peste 7,5 milioane de lei şi vine într-un moment crucial, când MAEIE îşi intensifică eforturile pentru a aduce Republica Moldova în Uniunea Europeană.

Echipamentele oferite de către ICNUR vor sprijini tranziția ministerului nostru către un portofoliu de comunicații modern, strategic, divers și sigur. Donaţia va ajuta în special la modernizarea Centrului de Apel care se află în serviciul cetăţenilor şi înregistrează un număr sporit de solicitări.

„Sunt recunoscător Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați care, prin sprijinul oferit guvernului, refugiaţilor, comunităţilor şi familiilor gazdă ne-a ajutat să gestionăm mai bine criza umanitară, să păstrăm coeziunea socială, să menținem pacea și stabilitatea în ţara noastră.” – a declarat oficialul moldovean.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share