Igor Dodon: Maia Sandu a dat indicații să fiu condamnat cât mai rapid, până la Anul Nou

Share

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că Maia Sandu a dat indicație să fie condamnat până la anul nou. „Până la sfârșit de februarie, început de martie am programate 10 ședințe de judecată. Deci, ei vor cu orice preț o condamnare”, a spus acesta în cadrul unei emisiuni televizate.
„Sistemul lor nu funcționează, prevettingul, judecătorii înțeleg, Robu, care a deschis dosarele, unde e acum? L-au folosit și l-au aruncat. Cred că oamenii au început să înțeleagă că luarea unor decizii doar pentru că cineva vrea, dar pentru asta vor trebui să răspundă.
Dar conducătorii vor pleca, vor părăsi țara, nimeni nu va rămâne să lupte ca mine, cu presiune pe familie, dar ei au adoptat o lege bună și noi o vom folosi, cea privind condamnarea la distanță. Nimic nu s-a terminat”, a mai spus Igor Dodon.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share