Doi conaționali au fost prinși cu acte false la frontieră

Share

O carte de identitate românească și un permis de conducere irlandez, ambele false, au fost ridicate de la doi conaționali, în punctul de trecere Leușeni. Incidentele au avut loc ieri, 19 ianuarie.

În primul caz este vorba despre un cetățean de 24 de ani, locuitor al raionului Dubăsari, care s-a prezentat la intrarea în țară în calitate de pasager al cursei Germania-Moldova.

În baza analizei de risc, tânărul a fost supus unui control suplimentar. Astfel, a fost depistată o carte de identitate românească.

Primele cercetări au arătat că actul este fals. Atunci, bărbatul a recunoscut că l-a obținut contra sumei de 350 de euro.

În al doilea caz este documentat un bărbat de 32 de ani, cu dublă cetățenie (MD/RO), originar din raionul Slobozia. Acesta s-a apropiat la linia de control, pe sensul de ieșire din țară.

La bărbat a fost depistat un permis de conducere irlandez. La o verificare amănunțită, actul s-a dovedit a fi fals. Conaționalul a spus că l-a obținut în Irlanda contra sumei de 150 de euro.

Cercetările continuă, iar documentele falsificate au fost ridicate.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share