Deținerea actelor falsificate, motivul refuzului de intrare în Moldova pentru trei străini

Share

În mai puțin de 24 de ore, polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au depistat în fluxul de călători trei cetățeni străini care aveau asupra lor documente falsificate. Acesta a fost și motivul de refuz de intrare în Republica Moldova pentru toți trei.

În primul caz este cercetat un cetățean al Armeniei, în vârstă de 40 de ani, care s-a prezentat printre pasagerii de la cursa “Istanbul-Chișinău”. În timpul controlului de nivelul II, asupra acestuia a fost depistat un permis de conducere ucrainean. La verificarea amănunțită, în comun cu ofițerul FRONTEX, a fost constatat că actul este falsificat.

În al doilea caz, printre pasagerii cursei “Milano-Chișinău” a fost identificat cetățeanul Republicii Turcia, în vârstă de 33 de ani care deținea un permis de ședere ucrainean. De asemenea, documentul conținea indici vădiți de falsificare.
Încheie șirul ilegalităților un cetățean al Republicii Azerbaidjan de 39 de ani, identificat printre pasagerii de la cursa “Istanbul-Chișinău”.

În discuții, străinul a comunicat că este în tranzit pe teritoriul Republicii Moldova, cu scopul de a ajunge în Ucraina. În cadrul controlului adițional, polițiștii de frontieră au depistat documentul falsificat – un permis de ședere, care ar fi emis de autoritățile din Ucraina.

În fapt, toate actele falsificate au fost ridicate și expediate în laboratorul criminalistic al IGPF pentru expertiză, iar persoanele au făcut cale întoarsă cu următoarele rute.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Vasile Tarlev Intră în cursa pentru Președinția Republicii Moldova

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale care vor avea loc în toamna acestui an. Aceasta vine în contextul solicitărilor și îndemnurilor din partea cetățenilor, care au determinat decizia sa de a se implica mai activ în viața politică și economică a țării. Tarlev, într-o declarație recentă, a

Micii producători vor putea beneficia de granturi de până la 500 de mii de lei

Guvernul a aprobat, astăzi, Programul de sprijin al micilor producători. Acesta prevede că micii producători – întreprinderi cu o cifră de afaceri anuală de până la 5 milioane de lei și cu până la 9 angajați – vor primi finanțare nerambursabilă de cel mult 70% din valoarea proiectului investițional, dar nu mai mult de 500

Șefa statului a discutat cu 28 de șefi de raioane despre referendumul de aderare la UE

Președinta Maia Sandu a avut o nouă rundă de consultări despre organizarea referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Șefa statului a discutat cu 28 de președinți și vicepreședinți de raioane și i-a chemat să susțină și să promoveze parcursul european al țării, subliniind că integrarea europeană va aduce beneficii tuturor comunităților, indiferent de

Apple pregătește lansarea primului său iPhone pliabil în 2026

Apple, gigantul tehnologic din Cupertino, California, intenționează să revoluționeze din nou piața smartphone-urilor prin lansarea unui iPhone pliabil în 2026, marcând astfel cea mai semnificativă schimbare de design pentru cel mai popular produs al său. Această mișcare este văzută ca o încercare de a imita succesul Samsung Electronics, care a deschis drumul în segmentul telefoanelor

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share