Compania StarNet denunță niște concursuri false

Share

Compania StarNet își informează beneficiarii de servicii să nu cadă în plasa unor escroci, care promovează concursuri false, comunică zidezi.md.

”Tot mai insistent, din numele companiei noastre, se desfășoară concursuri false despre posibilitatea de a câștiga gadgeturi.

Compania StarNet nu organizează în acest moment vreun concurs de acest tip și nu solicită contul bancar, și achitarea unei anumite sume.

Toate concursurile organizate de către StarNet sunt anunțate public, pe canalele de comunicare oficiale: pagina de Facebook, contul de Instagram și site-ul starnet.md.

Pentru siguranța ta, îți recomandăm să nu accesezi linkurile dubioase și să nu furnizezi informații personale și nici datele cardului tău.

Fii atent ce accesezi!”, a anunțat Compania StarNet într-un comunicat de presă.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

O nouă companie aeriană vine în Republica Moldova

O nouă compania low-cost va ateriza în curând pe Aeroportul Internațional de la Chișinău, susține ministrul Infrastructurii Andrei Spînu. „Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Chișinău – Stuttgart: în

Singapore vrea să-și construiască insule artificiale pentru a-și proteja teritoriul

Singapore intenţionează să construiască insule artificiale în largul coastei sale estice pentru a-şi proteja o parte a teritoriului de creşterea nivelului mării cauzată de schimbările climatice. Studiile de inginerie şi de impact asupra mediului ce vor fi realizate în cadrul unui proiect denumit „Long Island” vor începe în 2024 şi vor dura cinci ani, a

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi în valoare totală de peste 3,3 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii și a programelor de studii. Investițiile sunt susținute de Proiectul „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării și finanțat de Banca Mondială. Cu resursele alocate instituția va conceptualiza

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share