Cahul: Trei reținuți pentru contrabandă cu peste 240.000 de țigări / VIDEO

Share

Ofițerii Direcției Sud a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu polițiștii de frontieră, sub conducerea procurorilor PCCOCS au destructurat un grup infracțional, care a încercat să scoată din Moldova spre România peste 240.000 țigări de contrabandă.

Tentativa acestora a avut loc în amiaza zilei de miercuri, la punctul de trecere a frontierei din Cahul, în locurile speciale amenajate a două automobile, cu numere de înregistrare din România. Marfa a fost indisponibilizată, iar cele două mijloace de transport au fost ridicate, ca și bunuri folosite la comiterea infracțiunii.

Bănuiții sunt trei bărbați, care sunt la prima abatere și au vârste de 27, 47 și 53 de ani. Aceștia sunt din Ialoveni, iar cel mai în vârstă și cel mai tânăr sunt tată și fiu.

Desfășurarea activității ilegale a bănuiților a fost monitorizată timp de două luni, astfel încât urmărirea penală va continua și în privința altor complici ai acestora.

Între timp, procurorii PCCOCS urmează să determine necesitatea aplicării arestului preventiv în privința celor trei, care pe parcursul investigațiilor se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share