Amfetamină, descoperită de vameșii de la Palanca în bagajul unui cetățean străin

Share

Un cetățean străin a încercat să introducă în Republica Moldova un lot de pastile de amfetamină, însă angajații Serviciului Vamal au descoperit drogurile și le-au confiscat. Incidentul a avut loc joi, 10 august, la punctul de trecere al frontierei Palanca.

Potrivit unui comunicat al Serviciului Vamal, vameșii și inspectorii chinologi au supus controlului de specialitate un mijloc de transport ce se deplasa din Ucraina spre Republica Moldova.

În timpul controlului vamal, în bagajul unui pasager au fost depistate 61 pastile de amfetamină, ascunse în scopul transportării ilicite.

Reprezentanții Serviciului Vamal spun că este vorba despre un cetățean străin, în vârstă de 37 de ani.

Potrivit funcționarilor vamali, pastilele au fost ridicate și transmise pentru expertizare, iar investigațiile pe caz continuă.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share