Acte falsificate descoperite la frontiera moldo-română

Share

În ultimele două zile polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD au depistat patru documente falsificate.

Primul caz a fost înregistrat în punctul de trecere al frontierei Cahul, iar documentat a fost un ucrainean, care s-a prezentat la controlul trecerii frontierei la volanul unui autoturism.

În timpul verificării actelor de călătorie, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul de conducere ucrainean conține semne vizibile de falsificare.

A doilea incident a fost consemnat în punctul de trecere al frontierei Giurgiulești-Galați. Cercetat fiind un bărbat cu dublă cetățenie moldo-română. Acesta a prezentat un permis de conducere, pretins a fi eliberat de autoritățile poloneze, cu indici clari de falsificare.

În alte două ilegalități, șoferii au înmânat la controlul trecerii frontierei cu mijlocul de transport certificate de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto ”Cartea Verde” cu indici clari de falsificare.

Ambele cazuri au fost semnalate în punctul de trecere a frontierei Cahul. Polițiștii de frontieră au inițiat cercetări pe numele unui cetățean al Bulgariei și unui moldovean.

În continuare cazurile sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de falsificare a actelor oficiale.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an, graţie impulsului datorat entuziasmului general cu privire la reducerile de dobândă din SUA, în timp ce comercianţii anticipează aprobarea iminentă a fondurilor Bitcoin tranzacţionate pe piaţa bursieră americană. Cea mai mare criptomonedă din lume a ajuns luni la 41.522 de dolari, cel mai

O nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC” vine din  SUA

Nouă speranță, pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat Nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat medicamentul Jaypirca, dezvoltat de compania Eli Lilly. Administraţia pentru alimente şi medicamente din Statele Unite (FDA) a dat o a doua aprobare pentru medicamentul Jaypirca al companiei Eli Lilly,

O delegație din SUA, în vizită la Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

La 01 decembrie 2023, Poliția de Frontieră a primit în vizită reprezentanții Agenției de Apărare și Reducere a Amenințărilor a Departamentului Apărării al SUA (DTRA). În cadrul discuțiilor, s-a efectuat o prezentare detaliată a activității desfășurate de către Poliția de Frontieră și evoluțiile înregistrate la frontiera de stat în această perioadă, fiind evidențiate rezultatele obținute

Cutremur cu magnitudinea 4,8 în județul Buzău, resimțit și în Republica Moldova

Un cutremur mediu cu magnitudinea 4,8 pe Richter s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la ora 0:05, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, România, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), notează Agerpres. Mai mulți internauți din Republica Moldova au scris că au resimțit seismul. Seismul, de intensitate

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share