Prima vizită externă a premierului Dorin Recean va fi în România

Share

Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, va merge săptămâna viitoare în România, într-o primă vizită oficială în afara țării de la învestirea în funcție.

Oficialul a declarat în cadrul unei ediții speciale la Moldova 1 că aspectele vizitei au fost deja discutate cu premierul român Nicolae Ciucă.

„La București voi merge în prima vizită. Cred că va avea loc săptămâna viitoare. Trebuie să pornim mecanismele de lucru aici, în Republica Moldova, și imediat după aceea voi merge la București.

(…) Suntem privilegiați, avem această relație bună cu România, care ne-a ajutat enorm de mult în depășirea crizei energetice, în parcursul nostru european.

A fost avocatul nostru în instituțiile europene, în așa fel încât să putem sa avansam în parcursul european”, a declarat prim-ministrul Dorin Recean.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share