Igor Dodon ar putea reveni la conducerea PSRM

Share

După rezolvarea problemei dosarelor politice, Igor Dodon ar putea reveni la conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova  (PSRM).

Intenția a fost enunțată chiar de Igor Dodon, într-o postare pe rețelele de socializare.

„Pe parcursul ultimelor luni am primit numeroase mesaje prin care majoritatea colegilor își doresc revenirea mea in conducerea PSRM, dar aici trebuie să menționez că acest lucru ar putea să se întâmple după ce voi rezolva problema dosarelor politice care mi-au fost intentate la comanda guvernării PAS”, a declarat acesta.

„Până atunci, le doresc colegilor din PSRM, Executivului politic multă rezistență, curaj, inițiativă, creativitate, talent organizatoric și energie. În acest an ne așteaptă alegerile locale din toamnă, unde trebuie înregistrat un rezultat foarte bun, care este cu atât mai posibil și necesar, cu cât cetățenii s-au dezamăgit de actuala guvernare, care a sărăcit oamenii și a provocat degradarea țării. Oamenii vor o revenire la normalitate, la responsabilitate, la încredere în ziua de mâine și eu cred că PSRM poate oferi această încredere, mai mult ca orice altă formațiune politică existentă.

Stimați colegi, sunt foarte responsabile și chiar decisive pentru viitorul partidului luptele electorale din UTA Găgăuzia, municipiul Chișinău și din raioanele țării din acest an. Și trebuie să fim gata și pentru alte posibile provocări, alegeri, decizii și acțiuni, pentru că situația din regiune este foarte instabilă și imprevizibilă. Eu sper că cu toții împreuna le vom face față cu bine și PSRM va reveni la situația anilor săi de glorie, când a fost cel mai puternic partid din Moldova. Și eu cred că există toate premisele ca în viitor noi să revenim in fruntea țării, cu ajutorul cetățenilor și spre binele tuturor”, a mai specificat Dodon.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share