Fregata rusească “Amiral Gorshkov” observată lângă Bermude

Fregata rusă „Amiral Gorshkov” înzestrată cu rachete hipersonice „Zircon” a apărut în regiunea Bermudelor pe când TASS a anunțat că el va participa la exerciții cu marinele chineze și sud-africane. Experții notează tăcerea surprinzătoare a presei și a surselor americane.
Share

Fregata rusă „Amiral Gorshkov” înzestrată cu rachete hipersonice „Zircon” a apărut în regiunea Bermudelor pe când TASS a anunțat că el va participa la exerciții cu marinele chineze și sud-africane. Experții notează tăcerea surprinzătoare a presei și a surselor americane.

Fregata Flotei de Nord a Rusiei „Amiralul Uniunii Sovietice Gorshkov” navighează de câteva zile în regiunea Bermudelor. Experții notează tăcerea surprinzătoare a părții americane.

Vorbim despre o navă de război rusească înarmată cu rachete hipersonice Zircon capabile să ocolească apărările aeriene inamice. Presa britanică a raportat deja că o fregată rusă cu focoase nucleare se îndreaptă spre Statele Unite, dar în America însăși, toată lumea tace în această privință.

Fregata „Amiral al Flotei Uniunii Sovietice Gorshkov”, echipată cu rachete hipersonice Zircon, va participa la exerciții cu marinele chineze și sud-africane. Este raportat de TASS cu referire la o sursă militaro-diplomatică. Exercițiile celor trei țări vor avea loc în perioada 17-27 februarie, a anunțat publicația propagandistă rusească TASS.

Potrivit sursei agenției, mai întâi „amiralul Gorshkov” va reumple proviziile în Tartus-ul sirian. Cât timp va rămâne acolo nu este specificat. După aceea, fregata va lua parte la exerciții navale comune cu marinele chineze și sud-africane. Ministerul rus al Apărării nu a confirmat oficial această informație.

Rusia, China și Africa de Sud vor efectua exerciții MOSI în apele Africii de Sud. Ministerul Apărării din Africa de Sud a declarat că manevrele vor avea loc în apropierea orașelor Durban și Richards Bay din provincia KwaZulu-Natal. Potrivit agenției, două nave de război vor participa din partea rusă. Cel mai mare Partid Democrat din Africa de Sud s-a opus exercițiilor, temându-se că participarea Rusiei la acestea ar afecta negativ relațiile Africii de Sud cu țările occidentale.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share