Trei noi companii aeriene lansează curse directe spre Chișinău

Share

Trei companii aeriene noi lansează curse directe spre Chișinău, informează administrația Aeroportului Internațional Chișinău. Este vorba despre Israir ישראייר, Azerbaijan Airlines – AZAL și Southwind Airlines.

Compania Southwind Airlines va opera până pe 1 noiembrie 2023 curse charter spre Antalya.

„Conexiunea cu Antalya este una dintre cele mai populare destinații printre călătorii din regiunea noastră și un simbol al vacanțelor all-inclusive. Aeroportul din Antalya are legătură directă cu mai mult de 140 aeroporturi – și pe această direcție se formează conexiuni comode și prin alte puncte intermediare”, se arată în comunicat.

Israir ישראייר, va opera zboruri directe regulate de pe aeroportul nostru spre Tel Aviv din 29 octombrie în fiecare zi de luni, miercuri, joi și duminică.

„O destinație plină de contraste, ce atrage anual peste trei milioane de turiști, un oraș plin de viata, modern, cosmopolit ce oferă numeroase distracții”, mai declară administrația Aeroportului.

Azerbaijan Airlines – AZAL, va opera zboruri directe regulate spre Baku, Heydar Aliyev airport, din 15 septembrie, în fiecare zi de luni și vineri.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share