Șase loturi din Chișinău cu valoarea totală de 125 milioane lei au fost vândute la licitație

Share

Șase loturi din intravilanul municipiului Chișinău, în sumă totală de 125 milioane de lei, au fost adjudecate la licitația funciară cu strigare, privind vânzarea-cumpărarea și obținerea dreptului de încheiere a contractului de locațiune a terenurilor din 10 februarie.

Din cele 6 terenuri solicitate de cumpărători, cel mai scump lot a fost cel cu destinația: obiect compatibil cu zona C7, str. N. Milescu-Spătaru, cu suprafața de 6 ha. Terenul a fost vândut la suma de 70 milioane de lei, dublu față de prețul stabilit inițial, scrie Bizlaw.md.

Alte loturi adjudecate la sume mari sunt cele destinate pentru: ansamblu rezidențial zona C2-R6, str. N. Milescu-Spătaru (31,5 milioane lei) și obiect compatibil cu zona C3, str. N. Milescu-Spătaru (11,2 milioane lei).

De asemenea, la concurs au fost adjudecate 5 loturi pentru obținerea dreptului de locațiune, destinate parcărilor auto.

Loturile rămase nesolicitate vor fi expuse la concurs la licitațiile următoare.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share