Eugen Doga a primit titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Cahul

Share

Maestrul Eugen Doga a primit duminică, 29 ianuarie, titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Cahul.

Distincția i-a fost înmânată în semn de apreciere pentru activitatea artistică și promovarea imaginii municipiului Cahul.
“Felicitări și sănătate, Maestre! Mulțumim pentru prietenie și colaborare! Suntem onorați!”, a menționat primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș.

“Cu un sentiment de prețuire deosebită am primit astăzi Titlul de „Cetățean de Onoare al municipiului Cahul”. Le mulțumesc cetățenilor din Cahul și Consiliului Local pentru cea mai înaltă distinсție conferită. Am fost bucuros pentru reîntâlnirea cu domnul primar Nicolae Dandiș și domnul Rotila Ilie Croitoru.

Am mai spus cu altă ocazie că eu sunt un scriitor muzical. Scriu pentru a aduce bucurie lumii. Eu sunt convins că muzica ne mângâie, ne dă forță, ne aduce bucurie, fericire, ne unește, ne face mai puternici.

Este foarte valoros pentru mine și vă asigur că acest titlu îmi va reaminti mereu de clipele minunate trăite împreună cu cahulenii. Vă mulțumesc și vă spun: ”Până la noi întâlniri!””, a menționat Eugen Doga.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

A început cea de a doua ediție a Festivalului Tradițiilor Românești la Chișinău

Ediția a II-a a Festivalului Tradițiilor Românești aduce în capitala Republicii Moldova,începând de astăzi, un program bogat, cu muzică și meșteșuguri din toate comunitățile istorice ale României. Organizat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, din cadrul Guvernului României, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, E.S. Klaus Werner Iohannis. Festivalul Tradițiilor Românești are loc în

Blocul parlamentar „Victorie-Pobeda” a fost declarat neconstituțional și desființat

Blocul parlamentar “Victorie-Pobeda”, anunțat anterior în Parlament și compus din deputați ai fostului partid Șor, a fost declarat neconstituțional și desființat în conformitate cu decizia Curții Constituționale. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a explicat că Direcția Juridică a Parlamentului a analizat anunțul privind formarea acestui grup și a constatat că membrii fostului partid Șor, care a

Localitatea Stăuceni din municipiul Chișinău devine oraș

Prin votul final din Parlament, localitatea Stăuceni, situată în municipiul Chișinău, a fost ridicată la rangul de oraș. Această schimbare a fost confirmată printr-un proiect de lege aprobat astăzi în lectură finală. Inițiativa legislativă a fost propusă de Larisa Voloh, președinta Comisiei parlamentare pentru administrație publică și dezvoltare regională. Potrivit acesteia, acordarea statutului de oraș

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share